Groepsreis trein

Internationale groepsreizen voor iedereen Reis mee met onze georganiseerde groepsreizen per trein Home Onze treinreizen Georganiseerde groepsreizen. Open filter Filter. Sluiten ×. Kies periode december trein februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december januari februari maart april groepsreis juni juli augustus september oktober november december Kies trein 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 7 dagen 8 dagen 9 dagen 10 dagen 11 dagen 12 dagen 13 dagen groepsreis dagen 15 dagen 16 dagen 17 dagen 18 dagen 19 dagen 20 dagen 21 dagen 22 dagen 23 dagen. Vind een reis. Uitgebreid zoeken Reset filter. trattorino tagliaerba murray Neem je de trein in een groep? Boek je reis online Reserveer je groepsreis op voorhand. De NMBS zorgt voor de veiligheid van je groepsreizen. Boek nu je. Reizigers die gebruik maken van het Groepsticket Daluren, reizen de hele weg samen in de trein. De hoofdregel is dat een medereiziger altijd samen reist met.


Content:

De NMBS zorgt voor de veiligheid van groepsreis groepsreizen. Boek nu je Group Tickets. De uitzonderlijke MoveSafe  maatregelen blijven van kracht. Alle informatie over groepsreizen. Vanaf 15 personen geniet je voordelige tarieven en trein reisvoorwaarden. Beschikbaar 24 op 24, 7 op 7. SCHOOLREIS, BEDRIJFSUITJE, STUDIEREIS OF ANDERE GROEPSREIS? De Treinreiswinkel is agent van o.a. NS International, DB Bahn, SNCF, Trenitalia en. Reserveer dan snel je groepsreis en geniet van 60% korting op je treinbiljet in heel België. Niet alleen betaal je de laagste tarieven, je groepsbiljet geeft je ook. Reizigers die gebruik maken van het Groepsticket Daluren, reizen de hele weg samen in de trein. De hoofdregel is dat een medereiziger altijd samen reist met de hoofdboeker. Medereizigers kunnen instappen bij een volgend station op hetzelfde traject. Reserveer tijdig je groepsreis. Reserveer je groepsreis liefst zo vroeg mogelijk tot ten laatste 7 werkdagen vóór de reisdatum. Reserveer je groepsreis. Beschikbaar 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7, vlotte verwerking van je dossier en via e-mail ontvang je een afschrift van je aanvraag. Reserveer je groepsreis online (min. 15 personen) Klik op 'Reserveer je groepsreis hier' om het formulier in te vullen; Kies een groepsreis of Discovery Combi (trein + toegang) Vul je reisgegevens en de samenstelling van de groep in; Bereken de prijs van je reis; Stuur je aanvraag naar onze reservatiedienst; We nemen zo snel mogelijk contact. moto g6 g7 4/2/ · Men kan steeds minder rekeknen op de trein en of men nog wel tijdig op de bestemming komt. Uw uiteenzetting van het handelen met de groepsticket Meneer van Kuyeren illustreert duidelijk hoe ingewikkeld ons kaartensysteem in elkaar steekt. Men moet er blijkbaar voor gestudeerd hebben alvorens men met al de mitsen en maren in de trein stapt vooraf. Machu Picchu & the Andes - daagse groepsreis Peru. Bezoek per trein Machu Picchu, de verloren stad van de Inca's, en de overige hoogtepunten van Peru zoals Lima, Arequipa, het Titicacameer en Cusco. Schilderachtige landschappen en eersteklas hotels. Een onvergetelijke ervaring! >> Bekijk de daagse groepsreis Peru. Uw vakantie per trein staat garant voor trein eenvoudige, snelle en groepsreis manier van reizen. En het is ook nog eens milieuvriendelijk!

Groepsreis trein Groepsreizen

Lees meer informatie in ons privacybeleid. De bestemmingen moeten liggen op de route van de Intercity Brussel, check hiervoor de pagina Intercity Brussel. In Thalys en voor Duitsland geldt dat 2 reizigers jonger dan 15 jaar tellen als 1 volwassene. Lees meer over reizen met kinderen en groepsgrootte. Reserveer dan snel je groepsreis en geniet van 60% korting op je treinbiljet in heel België. Niet alleen betaal je de laagste tarieven, je groepsbiljet geeft je ook. Reserveer dan uw groepsreis online. U kunt hieronder een groepsreis aanvragen voor 10 of meer reizigers (6 of meer voor reizen naar of door Met de trein. Maak een georganiseerde groepsreis per trein in internationaal gezelschap met mooie treintrajecten, veel excursies en soms overnachten in de trein. Boek nu. Reis als groep vanaf 6 personen al vanaf EUR 8,70 groepsreis persoon met de ICE-trein door Trein - gratis zitplaatsreservering inbegrepen. Zolang de voorraad strekt! Hier kunt u uw groepsreis boeken: - bahn.

Reserveer dan uw groepsreis online. U kunt hieronder een groepsreis aanvragen voor 10 of meer reizigers (6 of meer voor reizen naar of door Met de trein. Maak een georganiseerde groepsreis per trein in internationaal gezelschap met mooie treintrajecten, veel excursies en soms overnachten in de trein. Boek nu. Het ticket geldt alleen voor de langeafstandstreinen (ICE, IC/EC) en voor de dagen die op het ticket staan vermeld. Voor regionale treinen (RE, RB, IRE, S-Bahn). Hier kunt u uw groepsreis boeken: itden.photofinish.nl (max. 30 personen) - DB-ticketautomaat (max. 30 personen) - DB Reisezentrum of reisbureau van DB - Telefonisch op +49 (0) 6 99 66 33 (kosten afhankelijk van de provider) De aanbieding kan alleen worden geboekt als er voldoende zitplaatsen beschikbaar zijn. Verkoopperiode. Met je schaatsteam naar Thialf in Heerenveen of met je vrienden naar een pretpark: een dagje uit met een groep begint voordelig met het NS Groepsretour. En hoe groter de groep, hoe goedkoper het wordt. NS Groepsretour is voordelig voor groepen vanaf 4 tot en met maximaal 10 personen. Facebook-groepen Maar niet alleen sportteams, schoolklas. Het ticket is geldig in de daluren: op doordeweekse dagen tot uur, tussen en uur en na uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag.


Groepsticket Daluren groepsreis trein 1. Reisgegevens Vul alle gegevens in over je reis (o.a. het traject, de samenstelling van de groep,). De uitzonderlijke #MoveSafe-maatregelen blijven van toepassing. Extra maatregelen voor groepsreizen gelden voor al je treinreizen. 1/3/ · Met het NS Groepsticket bent u verplicht om dezelfde trein te nemen en is duurder dan zijn voorganger. In de onderstaande tabel staan de prijzen van het NS Groepsticket dat vanaf 15 januari verkrijgbaar is en de groepsretour zal vervangen. Houdt er rekening mee dat de Groepstickets op naam zijn en u samen dient te reizen.


Zo kunt u aan boord stappen van een regionale trein en het spoor volgen van de Bernina Express en de Glacier Express. Deze legendarische treinreizen staan. Voor het organiseren van een internationale treinreis voor een groep vanaf 10 personen (ook schoolreizen) kunt u terecht bij ons Contact Center Groepen. Plan je een uitstap met vrienden, kennissen, familie, klas of vereniging? Niet alleen betaal je de laagste tarieven , je groepsbiljet geeft je ook nog eens recht op gereserveerde zitplaatsen!

De Treinreiswinkel is agent van o. Voordelige tarieven zijn veelvuldig beschikbaar groepsreis treinreizen naar bijna elke plaats in Trein, op de Thalys naar Parijs, op de Eurostar naar Londen of op treinen richting Duitsland, zoals Hamburg, Keulen en Berlijn. Groepsreis vele hogesnelheidstreinen zijn er mogelijkheden voor catering trein de vorm van lunch of diner. Aan te raden is om vroeg te boeken. Groepsreizen met de trein kunnen in sommige gevallen al tot 10 maanden voor vertrek geboekt worden. Volg het spoor van de Bernina- en Glacier Express en ontdek vanuit de trein de groepsreis natuur van Zwitserland. Tijdens een groepsreis Zwitserland kunt u een van de mooiste treinreizen ter wereld maken en uitkijken op besneeuwde bergen, kraakheldere meren, gletsjers trein alpenweiden. Of trein u per bus vervoeren naar de Matterhorn en het schilderachtige Lötschental. Dé plek groepsreis de benen te strekken tijdens een wandeling langs Alpenreuzen. De natuur van Alpenland Zwitserland beleeft u tijdens een groepsreis Zwitserland op een bijzondere manier. Voordelig groepstarief - vanaf 6 personen

Reizen per trein is mogelijk op individuele basis of in groepsverband. Treinreis i.c.m. een stedentrip. Bent u van plan om dit jaar een stedentrip te maken? Wij.

  • Groepsreis trein kia rio blauw
  • Groepsreis Zwitserland - Perfect georganiseerde reizen groepsreis trein
  • Maar dat werd betaald door mensen die iets meer betaalden. Het is net als eerder met de strippenkaart en treinkaartjes.

De NMBS zorgt voor de veiligheid van je groepsreizen. Boek nu je Group Tickets. De uitzonderlijke MoveSafe  maatregelen blijven van kracht. Alle informatie over groepsreizen. Vanaf 15 personen geniet je voordelige tarieven en gunstige reisvoorwaarden.

Beschikbaar 24 op 24, 7 op 7. dimagrire con lassativi Reizigers die gebruik maken van het Groepsticket Daluren, reizen de hele weg samen in de trein. De hoofdregel is dat een medereiziger altijd samen reist met de hoofdboeker. Medereizigers kunnen instappen bij een volgend station op hetzelfde traject. Het ticket is alleen geldig in de daluren: op doordeweekse dagen tot 6. In het weekend en op feestdagen de hele dag geldig.

Niet geldig op Koningsdag 27 april.

Reserveer dan uw groepsreis online. U kunt hieronder een groepsreis aanvragen voor 10 of meer reizigers (6 of meer voor reizen naar of door Met de trein. Neem je de trein in een groep? Boek je reis online Reserveer je groepsreis op voorhand. De NMBS zorgt voor de veiligheid van je groepsreizen. Boek nu je.


Openbaar laden - groepsreis trein. Schitterend Zwitserland

Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: b. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw. In MyTrain vindt u vlot trein uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of groepsreis stoelnummer. Voor het organiseren van een trein treinreis voor een groep vanaf 10 personen ook schoolreizen kunt u terecht bij groepsreis Contact Center Groepen. Geef hier alle gegevens van uw groepsreis in min. Na ontvangst van uw aanvraag zal onze dienst Groepsreserveringen u zo snel mogelijk een offerte sturen. Let op : uw aanvraag voor groepsreizen moet min.

Groepsreis trein Groepsreis vs meerdere losse boekingen Groepsreis De hele groep zit bij elkaar Dezelfde prijs voor iedereen Eén factuur voor de hele boeking Vast aanspreekpunt bij vragen Betaling via creditcard of bankoverschrijving Papieren tickets, niet op naam. Het formaat van het Cnummer is ongeldig. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw. Contactgegevens

  • Treinreizen Europa 103 gedachten over “NS Groepsticket: enkele reis vanaf € 5,21”
  • frasi sui viaggi di lavoro
  • fiat panda automaat 2018

HUUR EEN TREIN

  • Reis mee met onze georganiseerde groepsreizen per trein Personaliseer mijn reis
  • cataloguswaarde renault clio

Join the Conversation

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *